lauantai 30. toukokuuta 2009

Koulu loppui, ilo irti keikalla

Eilen oli kavereitten kanssa Sturm und Drangin keikalla paikallisessa jäähallissa. Lämppäreinä oli yksi nivalalainen bämdi, yksi paikallinen ja siitä yhestä en oo varma=) Hyviä olivat kaikki, oli hauskaa. Väkeä ei ollut hirveästi, mut kyllä ihan riittävästi. Kuvia otin paljon, mutta tuolla äidin vanhalla digikameralla ei kaikista kuvista hyviä tullut. Tässä nyt kumminkin muutamia:
Tässä nyt ensimmäisenä paikallisesta bändistä kuva. Bändi olisi melkein kelvannut pääesiintyjäksikkin, mutta kyllä ne Sturmarit oli huippuja! Mutta joo, siis tää paikallinen bändi oli kyllä HUIPPU!! Kuva on vähä pimee eikä siitä kunnolla erota mitään, mut kyllä tarkkasilmäsimmät erottaa!!



Kyllä ne Sturmarit on söpöjä! Rumpali Kalle oli sairaana, mutta hänet paikattiin hyvin. vaatteita ja plektroja lensi, melkein sain paidan kiinni. Lopussa Andre oli ilman paitaa, ja kyllä, voin myöntää että hänellä on hyvät vatsalihakset.

Yleisö kiljui kovaa, kun Sturmikset tulivat lavalle. No myönnetään, kyllä sitä itsekkin tuli kiljuttua. Sille nyt ei vain voinut mitään.

Ihana<3...>



Tässä nyt sitten se viimeinen lämppäri, en muista nimeä enkä sitä, mistä päin ne olivat. Hyviä ne oli, ei voi muuta sanoa. Hyvin saivat yleisön mukaan.




Tänään sit koulu loppu ja ansaittu kesäloma alkoi. Todistus oli ihan hyvä, mut harmittaa vähä ku äikkä ei noussu 10, vaikka kokeista sainki hyviä numeroita. No, sille ei voi mitään, pitää yrittää parantaa. Kyllä se ysikin kelpaa. Kierrettiin äitin kans kolmet ylioppilasjuhlat, ja ne kyllä riitti. Alko jo vähä väsyttääkki. Mutta hyvää kesää kaikille, ja erityisesti kaikille koululaisille: HYVÄÄ KESÄLOMAA!!

Ei kommentteja: